SMC d.o.o., Pevno 4a, 4220 Škofja Loka  |  Telefon: 04 5120 491  |  Mobilni: 041 760 799  |  E-pošta: info@mizarstvo-pevno.si
Domov O podjetju Galerije slik Obdelava in materiali Kontakt Kje smo Povezave
O PODJETJU

Po meri izdelujemo kvalitetno pohištvo, prilagojeno vašim željam in prostoru, hkrati pa oblikovno in uporabno dovršeno. Z našo pomočjo boste našli pravo kombinacijo udobja in stila za vaš dom.

Izdelujemo pohištvo za kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, predsobe, kopalnice in ostalo, kar potrebuje vaš bivalni prostor, prav tako pa tudi opremo poslovnih prostorov in trgovin.

Prostor lahko opremimo po načrtih vašega arhitekta, strokovno pomoč pri načrtovanju in izbiri pohištva pa vam nudimo tudi sami.

Pri izdelavi pohištva sledimo trendom in novostim v pohištveni industriji. S pomočjo sodobnih računalniško vodenih strojev izdelujemo pohištvo različnih obdelav. V zadnjih letih sodobni trendi narekujejo predvsem pohištvo ravnih linij, ki je furnirano ali iz iverala, pogosto v kombinaciji z lakiranimi površinami različne stopnje sijaja. Leseni deli so kombinirani s steklom, kovino in v primeru kopalnic ali kuhinj tudi granitom.


STORITVE ZA MIZARJE

Storitve za mizarje   Storitve za mizarjeCeloten tehnološki postopek izdelave lesenih delov je opravljen v naši firmi. Sodobna tehnologija nam omogoča, da opravljamo določne storitve tudi za druge mizarje. Mizarjem nudimo kooperacijo na področju robne obdelave elementov, kot je n.pr. lepljenje ABS trakov debeline 1 mm na akrilne plošče z belim lepilom.


 

1

     
 
© 2012 SMC d.o.o., Pevno 4a, 4220 Škofja Loka  |  Telefon: 04 5120 491  |  Mobilni: 041 760 799  |  E-pošta: info@mizarstvo-pevno.si