SMC d.o.o., Pevno 4a, 4220 Škofja Loka  |  Telefon: 04 5120 491  |  Mobilni: 041 760 799  |  E-pošta: info@mizarstvo-pevno.si
Domov O podjetju Galerije slik Obdelava in materiali Kontakt Kje smo Povezave
O PODJETJU

Po meri izdelujemo kvalitetno pohištvo, prilagojeno vašim željam in prostoru, hkrati pa oblikovno in uporabno dovršeno. Z našo pomočjo boste našli pravo kombinacijo udobja in stila za vaš dom.

Izdelujemo pohištvo za kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, predsobe, kopalnice in ostalo, kar potrebuje vaš bivalni prostor, prav tako pa tudi opremo poslovnih prostorov in trgovin.

Prostor lahko opremimo po načrtih vašega arhitekta, strokovno pomoč pri načrtovanju in izbiri pohištva pa vam nudimo tudi sami.

Pri izdelavi pohištva sledimo trendom in novostim v pohištveni industriji. S pomočjo sodobnih računalniško vodenih strojev izdelujemo pohištvo različnih obdelav. V zadnjih letih sodobni trendi narekujejo predvsem pohištvo ravnih linij, ki je furnirano ali iz iverala, pogosto v kombinaciji z lakiranimi površinami različne stopnje sijaja. Leseni deli so kombinirani s steklom, kovino in v primeru kopalnic ali kuhinj tudi granitom.


STORITVE ZA MIZARJE

Storitve za mizarje   Storitve za mizarjeCeloten tehnološki postopek izdelave lesenih delov je opravljen v naši firmi. Sodobna tehnologija nam omogoča, da opravljamo določne storitve tudi za druge mizarje. Mizarjem nudimo kooperacijo na področju robne obdelave elementov, kot je n.pr. lepljenje ABS trakov debeline 1 mm na akrilne plošče z belim lepilom.Želimo vam predstaviti tudi naš novi projekt, ki je bil izbran za sofinanciranje v okviru javnega razpisa »Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 3.0«


Naziv projekta: OPREMA PRESTIŽNIH TRGOVIN PROIZVAJALCEV UR

Kratek opis projekta
Ključni cilj podjetja SMC d.o.o. je z lastnim razvojem in inovacijskim pristopom ob pomoči najsodobnejše tehnologije, z vgrajenimi najboljšimi materiali izdelovati kakovostno, oblikovno dovršeno pohištvo ter postati najuspešnejše podjetje na področju razvoja in izdelave prestižne notranje opreme.

V okviru projekta, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropski sklad za regionalni razvoj, želimo svoje poslovanje razširiti in v proizvodnjo vpeljati nove, inovativne, tehnološko zahtevnejše in naprednejše izdelke – Vitrine z vgrajenimi najsodobnejšimi varnostnimi sistemi.

V podjetju bomo z novimi produkti ter v sodelovanju s priznanimi podjetji prestižnih trgovin proizvajalcev ur, razširili svojo proizvodnjo in posodobili tehnologijo. Zahtevana kvaliteta opreme trgovin je bila vedno na zelo visokem nivoju. S stalnim razvojem in inovativnimi rešitvami smo se dokazali kot zaupanja vreden partner, sposoben slediti njihovim visokim standardom.

Z opremljanjem prestižnih trgovin proizvajalcev ur Omega, Longines in Tag Heuer se nam je odprla možnost za nov preskok v kvaliteti, zaradi najvišjih standardov v smislu kvalitete in varnosti. Vitrine in pripadajoče pohištvo bodo opremljeni z najsodobnejšo varnostno opremo (elektronsko zaklepanje, kamere, alarmni sistem, sistem za dimno zaveso, senzorji za lom stekla, daljinsko upravljanje premičnih stekel), kar bo zahtevalo vsestransko izjemno natančno in kvalitetno izdelavo.

Projekt je bil izbran za sofinanciranje v okviru javnega razpisa »Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 3.0«

   

1 2

 

1

     
 
© 2012 SMC d.o.o., Pevno 4a, 4220 Škofja Loka  |  Telefon: 04 5120 491  |  Mobilni: 041 760 799  |  E-pošta: info@mizarstvo-pevno.si